Translate

duminică, iunie 11

Despre silueta-3

Abia dupa ce veti fi stabilizat un astfel de comportament alimentar puteti sa va ganditi la exercitii fizice .
Au mai ramas cateva puncte din lista de explicat :
-motivatia - daca asta implica dorinta de a arata repede mai subtire pentru a cuceri pe ,...e total gresit. Cum spuneam pentru rezultate de durata e nevoie de timp. Retele soc au un pret ce nu merita platit
apoi scaderea lenta in greutate da ragaz pielii sa se adapteze.
-sustinerea apropiatilor nu se refera neaparat la incurajari ci mai degraba la tratarea cu respect a unei  persoane ce adopta un mod de viata/alimentatie putin diferit.
-temperamentul- persoanele care stau prost cu rabdarea sant programati pentru insucces nu numai in domeniul despre care discutam
-timpul liber - un program f incarcat ne  trimite automat spre alimentatia de tip fast food si asta nu e chiar bine. Cartofii prajiti , puiul prajit , maioneza , sant de nedorit in alimentatia cuiva care doreste sa scada in greutate.
-stress-ul poate schimba ,ingreuna sau in unele cazuri chiar stopa digestia [indigestie] Sfatul meu ?
[nu e prima data ,doar contextul e diferit ]
https://www.youtube.com/watch?v=j-S5Ft3htqM
-tabieturile. Dau un singur exemplu: daca familia serveste masa seara la ora 21 si dvs hotarati ca ora potrivita pentru asta este 19 se poate lasa cu unele discutii si asa revenim la... "sustinerea familiei"

In incheiere vreau sa punctez un lucru ceva mai delicat cu speranta ca nu voi supara pe nimeni.
Odata cu varsta scheletul se modifica si astfel se face ca greutatea de la 25 de ani ar putea la 50 sa nu mai fie potrivita. Modificarile fetei , oasele bazinul dupa o nastere , un traumatism , pot fi armonizate dupa o anumita varsta doar daca nu tinem sa slabim decat pana la un punct.
Sa nu uitam ca frumusetea sta in armonie

4 comentarii:

  1. An intriguing discussion is definitely worth comment.
    I believe that you need to publish more on this topic, it might not be a
    taboo subject but typically folks don't discuss these
    subjects. To the next! Cheers!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru mesaj. Continuarea subiectului ar deveni f lunga Voi da un exemplu: net-ul e invadat de reclame cu retete minune pentru slabit f mult in ...2 saptamani indiferent de alimentatie.
    La noi exista o vorba : "ai grija ce-ti doresti sa nu se indeplineasca"
    O astfel de scadere in greutate daca s-ar realiza prin absurd, nu ar da timp pielii sa se restranga iar nefericitul in cauza ar arata mult mai rau decat inainte de inceperea tratamentului. Sigur ca astfel de reclame sant insotite de imagini ale unor fete perfecte alaturi de fotografiile lor de ... inainte de tratament.
    Tot ce e vizat aici e profitul financiar al producatorului de pe urma nefericirii unor semeni ai nostri , naivi. In mod normal eu vad aceste reclame ca fiind glume si poate ar trebui sa radem daca nu ar fi de plans.
    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ai introdus elementul principal: VOINȚA!

    RăspundețiȘtergere
  4. asta tine de "filotimia" omului care poate sa ocupe un scaun, sau doua in autobuz

    RăspundețiȘtergere