Translate

marți, august 6

Dupa aceasta trecere in revista a lucrurilor [nu toate], necesare pentru o vacanta la cort ,cred ca v-ati dat seama ca nu sant chiar ieftine. Totusi o data achizitioate santem liberi sa alegem unde vrem sa ne petrecem vacanta fara a ne mai teme de costuri.
Mesele pregatite prin mijloace proprii implica cheltuieli incomparabil mai mici decat cele de la restaurant.

Totusi exista si reguli nescrise ale convietuirii intr-un camping :
-Muzica , daca o dorim, e bine sa o putem auzi numai noi ,nu si vecinii.
Abia m-am intors dupa o saptamana petrecuta in Eforie Sud ,camping Cosmos si pot sa spun ca muzica tare, orice gen ar fi ea ,este cel mai deranjant lucru posibil. Intrusii cu astfel de apucaturi au fost repede linistiti de catre responsabili. Asa ca pentru cei care vor sa vina intr-o astfel de locatie ca sa afume pe toata lumea sau sa joace pe muzica de nunta, e mai bine sa ramana acasa la ei.
-Folosirea gratarelor este raspandita ,insa toti tin cont de directia vantului ca sa nu-si afume vecinii.
-Nu exista ierarhii in functie de marimea cortului. Oamenii sant tratati egal,platesc egal si beneficiaza la fel de egal de tot ce pune campingul la dispozitie. Din contra ,un cort mare [peste necesitati] si nou, il pune pe proprietar in postura de incepator, iar daca nici nu se pricepe sa-l monteze atunci contribuie, fara sa vrea neaparat, la buna dispozitie a vecinilor, mai ales daca nu le accepta ajutorul.
-nu se lasa gunoi in urma.



Sant si alte variante de petrecere a concediului fara costuri f. mari , insa pentru oricare dintre ele e nevoie de timp liber. Acest amanunt" trebuie gandit si programat inca de la inceput , din primele hotarari pe care le luam in legatura cu activitatile din care ne vom intretine la tara.

2 comentarii:

  1. Bine ai revenit pe blog. Banuiesc ca vacanta la mare a fost interesanta. Pentru mine este interesanta trecerea in revista a variantelor de corturi si modul de a petrece vacanta in camping. Nu cred ca voi ajunge vreodata sa petrec o astfel de vacanta dar... e interesant de privit de pe margine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Vacanta la mare mi-a dat posibilitatea sa cunosc oameni noi ,sa gatesc la primus si sa ma gandesc iarasi la constructia unui velier.
    Ai putea sa incerc un sfarsit de saptamana la cort. E posibil sa-ti placa !
    Eu am stat cateva minute pe margine [mantinela] la patinuar cu patinele in picioare pana sa-mi fac curaj si sa execut prima cazatura. Apoi am prins curaj ,nu aveam viteza dar nici nu prea am mai cazut si in scurt timp am indragit alunecatul pe gheata.

    RăspundețiȘtergere